1. Jocuriยป
  2. Jocuri cu masini

Jocuri cu masini - Jocuri noi

Personaje principale

personaje

28
jocuri

personaje

35
jocuri

Jocuri cu masini

Pentru pasionati de jocuri cu masini avem multe jocuri de curse fie ca vorbim de camioane, masini monster truck sau jocui cu tiruri. Performanta ta depinde de capacitatea de a conduce aceste masini putermice in diverse zone si circuite care te vor provoca la maxim

Jocuirle noastre cu masini sunt distractive si te vor pregatit ca sa devii un adevarat pilot virtual de curse. Dar desi pare usor nu este chiar asa trebuie sa controlezi masinile cu precizie si trebuie sa inveti sa te descurci in toate imprejurarile in care te vei situa. Insa pentru cei ce vor mai multa relaxare trebuie sa incercati jocurile cu masini de parcari sau cele cu taxi-uri. 

Oricum daca esti pasionat de aceste jocuri cu masini atunci nu trebuie sa ratezi nici un joc pe kare kizi.ro i-l ofera si pe care le aduce aici ca tu sa le joci gratis.

Jocurile online cu masini duc totul la alt nivel conduci bolizi la viteze ametitoare si pentru a fi campionul absolut trebuie sa iti pui la incercare toate abilitatile tale de sofer.

Spor la joc.
Time: 0.02 s.