1. Jocuri»
  2. Jocuri de fete»
  3. jocuri cu Elsa

jocuri cu Elsa - Jocuri noi

Personaje principale

personaje

39
jocuri

personaje

30
jocuri

jocuri cu Elsa

Jocuri cu Elsa online joaca pe kizi.ro portalul de jocuri gratis pentru fete. Alege unul din jocurile Elsa preferate din multitudinea de categorii speciale cu eroina Frozen. Elsa si prietenele ei te invita sa incerci jocurile online in care ea alaturi de celelalte personaje de poveste incearca sa te distreze la maxim.

Elsa este eroina principala in multe joculete de gen, ea gateste , spala vase si se ocupa de tot ce trebuie pentru ca doreste sa invete arta gatitului si pe care spera sa o transmita prin intermediul jocului si voua dragi fete. Asadar daca vrei sa iti imbunatatesti cunostiintele despre gatit , Elsa este aici sa te ajuta. 

Dar ea nu se ocupa numai de asta, pentru ca ii plac animalele avem o categorie speciala de jocuri cu Elsa alaturi de animalele preferate: cai, ponei, pisicile si multe altele.

Dar nu e asa ca vreti sa va relaxati, atunci incercati jocurile in care Elsa merge la shopping prin toata lumea si de unde isi cumpara haine si tinute pentru petrecerile la care participa alturi de Ana, Barbie, Rapunzel. Toate vor sa arate bine la petrecerile unde se duc asadar nu trebuie sa ratezi categoriile de jocuri de imbracat sau machiat cu Elsa.

Avem o categoria aparte de jocuri cu animale la ferma, aici eroina noastra are grija de animalute, le curata badocul le spala si tot asa pentru ca ii place curatenia si sa distreze micutele animale in aceste jocuri online.

Spor la joc.
Time: 0.02 s.