1. Jocuriยป
  2. Jocuri cu cai

Jocuri cu cai - Jocuri noi

Personaje principale

personaje

28
jocuri

personaje

35
jocuri

Jocuri cu cai

Daca iti plac cai atunci joaca online jocuri cu cai de calarit, jocuri de echitatie si jocuri de ingrijit cai la ferma in multutidunea de jocuri online pe care site-ul nostru de jocuri ti le oferi zi de zi. Incearca sa calaresti cei mai rapizi cai de curse sa sari peste obstacole in unul din jocurile speciale cu animale din categoria cailor.

Avem jocuri speciale pe care kizi.ro le ofera in diverse categorii atat pentru fete cat si pentru baieti si pentru toti iubitorii de animale. Astfel in aceasta minunata categorie cai si ponei sunt pe primul plan dar atentie nu doar ei poti sa alegi sa incerci si jocurile speciale cu unicorni.

Ce ofera kizi.ro , ei bine avem jocuri diverse pentru toate gusturile, astfel dc vrei sa participi la cursele de cat sau vrei sa faci echitatie aici cu siguranta geseti jocul perfect. Dar nu este tot avem si jocuri speciale in care ai o ferma si trebuie sa cresti diverse animale printre care caii si ponei dar ai alte animale domestice. 

SI sa nu uitam ca poti sa te intreci in cursele de cai cu sarete sau saritule de obstacole seria horse jumping este  foarte apreciata de iubitorii de jocuri cu cai online.

Spor la joc.
Time: 0.02 s.